2005-09-27

...ytterligare ett par rader om Ulf Lundell!

... som alla förstått så är gubben Lundell på gränsen till överexponerad denna höst. För att glädja Helena och Ola så kommer här ytterligare ett litet inlägg om Lundell.
Romanen "Värmen" kom förra veckan och har redan skapat rubriker och reaktioner innan de flesta har hunnit läsa de 700 sidorna, inte ens bibliotekarien i Kisa har hunnit öppna boken ännu!
Onsdag 28/9 kommer nästa "Lundell-attack"! Då släpps dubbel-CDn Lazarus, som är den tredje delen i en cd-trilogi som inleddes med "Ok Baby Ok" och "Högtryck".
Risken är överhängande att även denna CD med 22 låtar innehåller ett antal överflödiga spår som inte tillför helheten någonting, utan snarare förtar intrycken. Lundell har numera fått den ställningen att det verkar omöjligt för en producent eller redaktör och gå in och redigera hans verk, ta bort dåliga låtar eller föreslå att manus skall reduceras. Antar att redaktörerna hade samma aktning för Strindberg.
Vi får blunda för dessa skönhetsfläckar.

Och den 26 oktober har Lundell premiär på Tyrol där han gör 12 exklusiva konserter.

"Ok Gubbe Ok"!

2 kommentarer :

Anonym sa...

Och så läste jag just att Lundell skrivit en bitetr låt på senaste CD:n, om Josefine Nilsson??? Är det möigen ett överflödigt spår som aldrig skulle hamna på den färdiga CD:n månne?

Siri von Essen sa...

Samma aktning för Strindberg? Knappast, gamle August fick kämpa för att få ut sina böcker i något så när det skick han hade skrivit dem (även om Karl-Otto Bonnier tycks ha haft en hög toleranströskel).