2011-01-25

Det funkar sisådär på Vulkan

Jag har fått problem med min Lilla å-bok och jag har skrivit om detta på Kulturkontoretbloggen, men eftersom den här bloggen har fler läsare så tänkte jag passa på och klaga lite här också. Det fick nämligen effekt förra gången när jag hade trassel med "I väntan på support" – då hörde självaste Linda Skugge av sig och var hur vänlig som helst och sedan fick jag nya böcker i ett huj.

Den här gången är det så att jag har beställt två ex av "Brusa högre lilla å" som inte är snygga och sedan i oktober har jag dividerat om detta med Vulkan via mejl. Man kan inte ringa dit, bara mejla, och det är inte så att man får svar inom överskådlig tid direkt. Att böckerna ser tossiga ut är inte mitt fel, det har blivit något fel i beskärningen av omslagen, och jag vill helt enkelt ha nya ex. En rimlig begäran, kan tyckas, men jag undrar hur resonemangen går på Vulkan? Tror de att jag ljuger? Har de inte tid med sina kunder? Tycker de att man ska vara glad och tyst för att man får göra böcker gratis där?

Och, jo, jag är glad. Jag tycker att det är en jättefin service. Men när man betalar 684 kronor för två ex av sin egen bok så vill man ändå att den ska vara felfri och fin.

3 kommentarer :

Maria sa...

Hej vännen
Har du lust att skicka en bild på din bok? Själv har jag funderat på att beställa min bok där och som du säger så är servicen urkass. Väntade 14 dagar utan att få svar från kundtjänst och när jag klagade svarade de direkt men nu väntar jag ppå svar igen...

Anonym sa...

Men det hör man väl på namnet, Vulkan, att vi har att göra med ett gäng nyromantiker, eller kanske smygretrogardister?

Inte vill de sprida språkmaterialism heller!?

Där har du din förklaring, Helena.

Helena Looft sa...

Maria, jag la just upp en bild i den andra bloggen, här:
http://kulturkontoret.blogspot.com/2011/01/morr.html
Man undrar ju vad de håller på med, snart tänker jag dra in konsumentverket eller något.

Gunnar, det är en fin teori, men jag hade ju trubbel med "I väntan på support" också, och den är ju ... eh, rättså romantisk i alla fall.