2006-02-06

Post deleted

En post på den här bloggen som jag publicerade under helgen har blivit raderad i dag måndag, inte av mig själv, utan av någon hackare,(?), administratör (?) eller beroende på tekniska problem på Blogger. Det har dock aldrig hänt förut, tacksam för kommentar.

7 kommentarer :

Helena sa...

Jag undrade också vart den hade tagit vägen och trodde det var du som hade ångrat dig ... Men den enda admin vi har här på bloggen är ju Ola, så, ja, vi får väl se om han kan förklara någonting.

Andreas Björsten sa...

Jag har mailat till Ola och frågat, men osäker om jag har hans aktuella mailadress.

Andreas Björsten sa...

Mitt mail till Ola kom i retur, och någon annan mailadress till honom har jag inte fått... Nå, jag tänker inte publicera nåt mer på Argus-sajten så länge jag inte vet varför texten raderades.

Anonym sa...

Det är inte utan att man hoppas på att ett nytt Argusgräl är under uppsegling ...ü

Ola sa...

Hej Andy! jag raderade ditt inlägg för jag tyckte att det inte höll måttet ola.lindvall [a]gmail dotcom

Andreas Björsten sa...

Jag ser att Ola har förklarat sig ovan... kan kanske behövas ibland. Klart att jag började fundera. Mina blogginlägg har väl alltid pendlat mellan rena dagboksinlägg och mer eller mindre färdiga artikelutkast. Det jag skrev här och som sedan raderades var väl av karaktären "det här har jag gjort och publicerat sedan sist", eftersom jag då inte hade skrivit på så länge här. Inte så märkvärdigt förstås, men också det omärkvärdiga har sin plats i den process en blogg utgör, enligt mig.
Att det var en hackare som tagit sig in har jag hållit öppet för hela tiden.

Andreas Björsten sa...

Slutligen: min raderade blogg innehöll enligt mig några viktiga länkar och även en del annan intressant information. Är dock knappast på humör att lägga ut den igen. Vi kör på, ständigt dessa nya tag. En del sabotage börjar man bli van vid.