2006-03-22

"Vem har lurat barnen?"


Poesi och musik verkar vara en gångbar kombination just nu. Tidigare uppmärksammades Stry Terrarie och Markus Birros samarbete på Argus Area. Nu är det musikartisten Laleh och poetry-slam-mästaren Kalle Haglund som ger sig ut på en gemensam turné med ord och toner. De har också hittat en underfundigtitel på sitt program - "Vem har lurat barnen?" Föreställningen hade premiär i Gävle i januari och rullar nu runt landet. Avslutas i Linköping 11/4 och Norrköping 12/4. Turneplanen

- Man ska inte komma och titta om man inte gillar poesi, ord och bilder och sådant. Men tycker man det är kul så gillar man det här, säger Laleh Pourkarim till Smålands Posten.

Läs mer på Riksteaterns hemsida!

1 kommentar :

Andreas Björsten sa...

Kalle och Laleh tycker jag är en väldigt spännande konstellation! Jag hade bokat biljett till deras framträdande i Norrtälje för några veckor sedan - mycket närmare Stockholm än så kommer de inte på sin turné förutom det utsålda framträdandet på Riksteatern i Hallunda. Men jag var sjuk, alltför förkyld, och höll mig i stället kvar i stan där jag gick på Tellus och Chimos vänkväll.