2006-04-26

En som vet bäst?

Alexander Bard Jag hamnade idag på lunchseminariet Innovation at the Intersection i Fluid Minds lokaler på Riddargatan. Dagens gästtalare var Alexander Bard som ger ut böcker på Bookhouse - det var väl en av anledningarna till att han tackat ja, får man förmoda. Förlaget ger bl.a. ut hans bok Teknokraterna utomlands.
Alexander pratade om sin musikkarriär, projektet BWO och även om det stundtals var intressant, så framhävde han sin egen talang lite alltför ofta, samtidigt som dömde ut "alla andra" i (nästan) hela musikbranschen som "puckon". Men en driftig entreprenör är han utan tvekan - oavsett vad jag sedan tycker om den musikgenre han är framgångsrik inom.

Hans shorts var som vanligt snygga, men inte ett ord nämndes om hans storhet? som krocketspelare. Och jag vågade inte fråga...

1 kommentar :

Thomas C Ericsson sa...

Antar att "the Bard Lecture" var en ganska lustfylld tillställning. Säga vad man vill om hans shorts, men formulera sig kan han (även om hans tankegångar är lite kryptiska ibland). Bardens storhet som krocketspelare är omtvistad.