2013-12-17

På lingonröda tuvor

Ja, jag tänker också lista tips, Julklappstips. Hårda paket

Förutom alstren alla underbara som skriver här har gjort, så vill jag extratipsa om det som lockar mig i år, (som inte är wrestling då.)

Anton Wigbrands bok Livsverk, vill jag läsa, inte bara för att han är min kusin och tjugo år yngre än mig och jag är lite starstruck av att han hunnit med detta redan, utan för att boken verkar både intressant och fin http://www.adlibris.com/se/bok/livsverk-9789187283079 och för att jag tänker på morfar där han står i källaren och täljer fåglar vid snickarbänken.

Jag vill läsa Oskar Rickardssons bok, en kille från Lindsdal, precis som jag, fast jag är en dam, vi hittade varandra på twitter och jag har genom bibliotekariekompisen Inga fått reda på att förutom på bibblan i Kalmar finns hans verk även på Staggs skolbibliotek, han bloggar också på http://www.vakentimmar.com/ boken finns på http://www.litenupplaga.se/1164 och heter Det finns ingen tanke på dig som inte går rätt igenom solen.

Och till sist, som ni har undrat, hur går det för Isabell Dahlberg? också hon hemifrån Kalmar och tidigt publicerad i Den Blinde Argus papperstidskriften, jo hon skriver, och spelar musik i bandet Spiken i Kistan, finns på Spotify och är alldeles ljuvliga, och sorgsna och himla roliga, duon består av Isabell och Mats, trots att alla låtarna handlade om död och elände var spelningen På Besök i Malmö det vackraste jag har hört i år. http://marangrecords.blogspot.se/p/spiken-i-kistan.htmlSå, tre snabba smålänningar från mig till er. Malin

2 kommentarer :

Ola Lindvall sa...

Yeah; ska lyssna på Isabell & Co

Jonas Bergh sa...

Jag lyssnade på Spiken i kistan för bara några dagar sedan, det var fint.