2014-03-01

Märkligt eller inte

Min förläggare ( Fri Press) tror att jag har skaffat mig en hel del litterära fiender. Hur kan han tro det? (OBS, ironi).

Hur som helst, om jag förstår honom rätt är min diktsamling "Kärleksbikter" den enda bok han givit ut som inte fått en enda recension, inte ens av BTJ!

Redaktionella förtretligheter, inget att hänga upp sig på! Nej, man har inget annat val än att gå vidare. Just nu gläds jag åt Peters bok.

6 kommentarer :

Andreas Björsten sa...

Åtminstone en recensent har blivit "avrådd" från att recensera min bok, vilket bekräftar mina värsta farhågor. Men det går fortfarande att gå mot strömmen och recensera min diktsamling! Beställ den från: bjorsten[at]poetic.com så skickar jag.

Andreas Björsten sa...

Åtminstone en recensent har blivit "avrådd" från att recensera min bok, vilket bekräftar mina vildaste farhågor. Men det går fortfarande att gå mot strömmen och recensera min diktsamling! Beställ den från: bjorsten[at]poetic.com så skickar jag.

Anonym sa...

Tyvärr blir flertalet av de böcker som ges ut idag INTE recenserade. Ett trist faktum :-(

Namn sa...

Andreas: Där du ser konspirationer är det nog tyvärr som Anonym här ovan säger: många utgivna böcker i Sverige får inte en enda recension, det gäller i synnerhet poesin.

Andreas Björsten sa...

Ja, men det är väl dikternas kvalitet som ska recenseras, inte förlagets inflytande eller poetens kontaktnät!

Andreas Björsten sa...

För övrigt har jag inte talat om konspirationer, befogad kritik avfärdas ofta med förminskande av den som framför dem.