2005-06-15

Rockparty i Hultsfred för 20:e gången!

& ikväll (onsdag) tjuvstartar den 20:e Hultsfredsfestivalen! Då blir det ett speciellt födelsedagskalas på Atlantisscenen med cirkusartiser, rock, eld, m.m.
Under festivalen bjuds det även på en del lite mer exklusiva akter. Vad sägs om "Hongkong-kung-fu-dockteater med cymbaler" med Dockteater Extravaganza!
En och annan poet har väl också lyckats att slingra sig in i programmet, men lika mycket (& bra!) poeter som på Argus-scenens tid blir det ju aldrig. Alltså ingen Lukas Moodysson, Bruno K Öijer, Magnus Ödmark, Åsa Wettergren, Lotta Orwin eller Mats Barrdunge detta år, men nästa år fyller Hultsfredsfestivalen 20 år och då kanske det finns möjlighet att ha ett slags "greatest hits"! (Vi håller tummarna!) (Det mest spännande händer på "Jamobilen".)
Läs mer http://www.rockparty.se/

Vi ses vid de orientaliska köken!

1 kommentar :

Andreas Björsten sa...

"Spoken Jam" låter som en bra idé, lite grann som det jag ville ordna på Hultsfred 2002 och 2003 (tror jag det var). Lite synd, ur min synvinkel, att allt måste gå genom Riksteatern/Jam numera, det är som om de ska ha monopol på att presentera akter av det här slaget. Men visst är de proffs, även om de riskerar "sätta sin stämpel" på alltihop lite för mycket.
Undrar vilka som ingår i Spoken Jam? Hälsa annars Emil Jensen, Johannes Anyuru, Kalle Haglund, Kung Henry och Navid Modiri från mig (alla de vet jag ska delta under festivalen iaf)!